Goedkoper dan 2 advocaten
Uurtarief of vaste prijs
Vertrouwelijk en ervaren
Particulier en zakelijk

Referenties

Melchior Mediations heeft ervaring met meer dan 1.500 opgeloste zaken. Hieronder vindt u enkele van onze referenties. Bent u op zoek naar een mediator? Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Gratis intakegesprek aanvragen

Referenties

Hieronder kunt u enkele referenties lezen.

Na ruim 2 jaar van discussies via advocaten tussen mijn ex-partner en mij, zijn we via Melchior Mediation toch tot een oplossing gekomen.

A. K.

De begeleiding was prima. In korte tijd is een lastige kwestie met goed gevolg afgerond. Dhr van Roekel heeft geen zijde gekozen en in beider belang gehandeld. Met als doel een stabiele, ontspannen leef situatie te creëren, voor de kinderen, mijn ex en mijzelf. De kosten voor de mediation waren te overzien, en uitgevallen zoals te voren ingeschat en dus niet onverwacht overschreden.

P. de J.

De kracht zit 'm bij Melchior Mediations in de neutrale, zeer professionele, humane en respectvolle aanpak om soms zeer complexe conflict situaties tot een nulpunt te reduceren. Van daaruit wordt stap voor stap een hernieuwde koers uitgestippeld. Waarbij de belangen van alle betrokkenen hierin worden meegenomen. Het is een spiegel die je voorgehouden krijgt voor de rest van je leven. In positieve zin.

Nanda van Raam

Onze scheiding vroeg om specifieke oplossingen op maat, Lei en Paulette dachten daarin actief met ons mee. Ze hebben ons met veel respect voor de gevoeligheden die er lagen en verschillende belangen door het, soms emotionele, scheidingsproces heen geloodst. Daarbij etaleerden tijdens het proces veel ervaring en kennis van alle aspecten rondom onze scheiding.

Peter Woerdeman