Goedkoper dan 2 advocaten
Uurtarief of vaste prijs
Vertrouwelijk en ervaren
Particulier en zakelijk

Scheiden Breda

Gaat u scheiden in Breda? Melchior Mediations regelt uw scheiding van kop tot staart. Als klant heeft u alleen maar met ons bedrijf te maken. Zodra u bij ons de handtekening onder uw echtscheidingsconvenant en / of ouderschapsplan heeft geplaatst wordt alles door ons geregeld.

Meer informatie?

Kosten echtscheiding

Wat kost scheiden? De kosten voor de echtscheiding worden door u zelf bepaald. Bij een voortvarende aanpak van uw kant kan scheiden relatief goedkoop zijn. Indien er sprake is van veel mediationgesprekken of indien uw zaak financieel en of  fiscaal complex is kunnen wij u ook van dienst zijn. Juist in deze zaken onderscheiden wij ons van andere mediators en echtscheidingsadvocaten. Lei van Roekel werkte jarenlang als fiscaal jurist, daarnaast heeft hij een multidisciplinaire Master in Conflictmanagement afgerond aan de rechten faculteit van Maastricht University met daarin ook de psychologische kant.

Wilt u weten hoeveel een scheiding in Breda u zal kosten? Bekijk hier onze tarieven:

Tarieven mediation

Download checklist scheiden

Weet wat u kunt verwachten wanneer u gaat scheiden! Download de checklist om na te gaan of u overal aan heeft gedacht.

    Aanmelden voor nieuwsbrief


    Door uw gegevens in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid.

     

    Echtscheiding Breda

    Bent u op zoek naar een ervaren mediator voor ondersteuning bij uw scheiding in Breda? Melchior Mediations heeft een vestiging in Breda waar u terecht kunt voor mediation bij uw echtscheiding. Neem contact op met Melchior Mediations voor een vrijblijvende en gratis kennismaking! Bel 076 750 23 61. U kunt ook een e-mail sturen naar info@melchiormediations.nl. We hebben tevens een vestiging in Den Bosch, die is ook via het algemene telefoonnummer en e-mailadres bereikbaar.