Goedkoper dan 2 advocaten
Uurtarief of vaste prijs
Vertrouwelijk en ervaren
Particulier en zakelijk

Handelsconflicten

Melchior Mediations heeft zich niet alleen gespecialiseerd in het Nederlandse arbeidsrecht. Ook voor mediation bij handelsconflicten in de Benelux zijn wij de aangewezen organisatie. Wij hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis om succesvol te kunnen bemiddelen bij een handelsconflict.

Mediation bij zakelijke conflicten werpt een ander licht op de zaak

Los nu op

Businessconflicten

Mediation bij handelsconflict

Nederlandse exportbedrijven ondervinden bij conflicten met buitenlandse handelspartners een lijdensweg bij diverse (rechts)instanties om het conflict te beslechten. Uiteindelijk zijn beide partijen vaak verliezer met één zekerheid: verder zaken doen met elkaar is niet meer mogelijk. Als u tijdig mediation inschakelt, zijn er ook andere uitkomsten denkbaar.

Gespecialiseerde mediators

Een mediator kan helpen om een handelsconflict op een goede manier voor beide partijen op te lossen. De mediator gaat samen met de partijen op zoek naar creatieve oplossingen en helpt bij het vastleggen van gemaakte afspraken.

Melchior Mediations heeft in de Benelux gespecialiseerde mediators. Zij beschikken over ruime ervaring in het bemiddelen van handelsconflicten zoals onder meer:

  • debiteurenachterstand
  • onjuiste levering
  • het niet houden aan gemaakte afspraken
  • onduidelijkheid over contracten
  • uitleg van overeenkomsten

Onze mediators zijn vertrouwd met de cultuur, kennen de gewoontes, spreken de taal en kennen de wet- en regelgeving van het betreffende land.

Resultaat mediation

Melchior Mediations begeleidt u bij het vinden van oplossingen met als uiteindelijk resultaat dat er een werkbare en verbeterde relatie ontstaat. Uitgangspunt is een win-win situatie, geen van beide partijen verliest.

Gratis intake

Heeft u een conflict met een handelspartner, een afnemer of een zakenpartner, neem dan gerust contact met ons op. We nodigen u graag uit voor een gratis intake gesprek waarin we een inschatting maken van de complexiteit van uw handelsconflict.

Gratis intakegesprek