Goedkoper dan 2 advocaten
Uurtarief of vaste prijs
Vertrouwelijk en ervaren
Particulier en zakelijk

the #1 voor Eigen Bedrijf en Scheiden

the #1 voor Eigen Bedrijf en Scheiden

Wilt u scheiden en heeft een van u een eigen bedrijf? Dan is het nóg belangrijker dat de zaken goed worden geregeld. Want wat gebeurt er met het bedrijf? Moet dat ook verdeeld worden? En hoe zit het met de financiën? Voorkom een vechtscheiding!

 

Contact opnemen

Eigen bedrijf en scheiden? Kies voor een gespecialiseerde mediator. Dit is Melchior Mediations

Melchior Mediations denkt met u mee en zorgt ervoor dat u weer grip krijgt op de situatie. We begrijpen de impact van een echtscheiding op uw privé maar ook op uw zakelijke leven. Door onze doelgerichte aanpak brengen we de echtscheiding snel tot een goed einde voor alle betrokkenen en voor uw onderneming.

Voorkom een vechtscheiding!

Melchior Mediation is the #1 voor Eigen Bedrijf en Scheiden. We hebben de fiscale kennis en ervaring in huis, de financiële kennis en ervaring. Daarnaast hebben we meer dan 1500 zaken gedaan.

Veel daarvan waren zaken voor ondernemers met een hoge escalatiegraad waarbij onze psychologisch kennis en ervaring aangesproken werd:

Echtscheiding ondernemer

Wanneer u in gemeenschap van goederen bent getrouwd moet ook het bedrijf worden verdeeld / verrekend, dit valt immers in de gemeenschap. Het zou dus kunnen dat u de waarde van uw onderneming moet delen met uw ex-partner. Hiervoor zal moeten worden gekeken naar de activa en de passiva. En vervolgens moet de één de ander uitkopen.

Lees ook onze artikelen over scheiden:

Omdat het in u beiden belang is dat de echtscheiding goed wordt geregeld is het verstandig samen een gespecialiseerde mediator te zoeken. Een mediator helpt jullie bij het maken van afspraken en bij de verdeling van het eigen bedrijf.

Download checklist scheiden

Weet wat u kunt verwachten wanneer u gaat scheiden! Download de checklist om na te gaan of u overal aan heeft gedacht.

  Aanmelden voor nieuwsbrief


  Door uw gegevens in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid.

  Mediator Lei van Roekel

  Een echtscheiding regelen voor een ondernemer is een vak apart. Lei van Roekel is de aangewezen mediator voor mensen met een eigen onderneming. In 2000 is hij Melchior Mediations & Conflictmanagement gestart. Daarvoor werkte hij meer dan 20 jaar bij onder meer een grote internationale bank-verzekeraar als gecertificeerd financieel planner, fiscaal-juridisch adviseur en HR-projectleider op het gebied van conflictmanagement. Meer over Lei van Roekel leest u hier.

  Gratis kennismaken

  Als u bij een scheiding tegenover elkaar in de rechtszaal komt te staan wint vaak één van de twee en verliest de ander. De kracht van mediation is dat er geen verliezers zijn. Een ander groot voordeel is dat mediation goedkoper is dan langdurige juridische procedures.

  Een eigen bedrijf en scheiden in Breda? Neem contact op met onze specialisten op het gebied van echtscheidingen van mensen met een eigen bedrijf. Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan. We leggen u graag uit wat Melchior Mediations voor u kan betekenen.

  Gratis adviesgesprek aanvragen