Goedkoper dan 2 advocaten
Uurtarief of vaste prijs
Vertrouwelijk en ervaren
Particulier en zakelijk

de # 1 HR partner bij arbeidsconflicten

De #1 HR partner voor advies bij arbeidsconflicten, teamconflicten, bestuursconflicten

Als HR-adviseur of HR-manager zoekt u naar de # 1 HR partner voor mediation en of advies bij arbeidsconflicten. Dan bent u bij Melchior Mediation & Conflictmanagement aan het beste adres! Melchior Mediation heeft naast de jarenlange mediationervaring en specialisatie in arbeidsgeschillen veel ervaring op het gebied van het begeleiden bij teamconflicten en bestuursconflicten.

Melchior Mediation vóór de HR-adviseur of HR-manager ⇒

Deskundig advies als reactie op conflicten in de organisatie,

Procesbegeleiding in samenwerking met HR,

Mediation om tot verbetering binnen de onderneming te komen,

Deskundig advies bij preventief, creatief, pro-actief omgaan met conflicten in de organisatie, lees hieronder verder over het conflictvaardiger en creatiever maken van uw organisatie.

Direct sparren? Wij zijn graag uw partner!

Conflictmanagement binnen teams en binnen de organisatie

De nummer 1 HR partner voor advies en mediation bij arbeidsconflicten, teamconflicten, bestuursconflicten

All HR-adviseur of HR-manager zoekt u naar de nummer 1 HR partner voor mediation en advies bij arbeidsconflicten. Dan bent u bij Melchior Mediation & Conflictmanagement aan het beste adres! Melchior Mediation heeft naast de jarenlange mediationervaring en specialisatie in arbeidsgeschillen veel ervaring op het gebied van het begeleiden bij teamconflicten en bestuursconflicten.

Deskundig advies, procesbegeleiding en coördinatie

Coordinatie uit handen, advies en follow up

Wij nemen voor u indien gewenst de coördinatie uit handen. We voeren op uw verzoek enkelgesprekken met werknemers. Wij geven een deskundig advies over de vervolgstappen om tot verbetering te komen. Indien u met vooraf goedgekeurde budgetten werkt kunnen we voor u een vast prijs afgeven. https://www.melchiormediations.nl/mediation-breda/arbeidsconflict/

De praktijk

Als HR adviseur of HR manager kunt u ermee te maken krijgen: een medewerker die zich na een arbeidsconflict ziek meldt. Onopgels

onopgeloste conflicten op de werkvloer gaan bijna altijd ten koste van de prestaties van uw medewerkers. Of dit nu een conflict is tussen collega’s onderling of tussen u en uw werknemer. Soms is het gevolg van het conflict ziekteverzuim of zelfs ontslag.

Een arbeidsconflict gaat gepaard met emotie en zorgt voor veel stress. Het is mogelijk dat een werknemer ziek wordt als gevolg van het conflict. Maar de ziekmelding kan ook een manier zijn om de confrontatie met degene met wie de werknemer een conflict heeft uit de weg te gaan. Een lastige situatie voor u als werkgever!

Mediation bij arbeidsconflict

Wordt u als HR-professional gezien als partijdig? Schakel dan een mediator in om u te helpen bij het oplossen van het conflict. Mediation bij een arbeidsconflict is een doeltreffend middel om weer tot een werkbare situatie te komen. Een mediator stelt zich onpartijdig op en zoekt naar een win-win situatie.

Lees meer over mediation:

Heeft u vragen over mediation bij een arbeidsconflict? Neem contact op met de mediators van Melchior Mediations in Breda.

Preventief, creatief, pro-actief orgaan met conflicten in de organisatie

Ook indien als er geen acute problemen zijn kan Melchior Mediation & Conflictmanagement ondersteunen met adviezen want het is gezond om met conflicten in de organisatie te werken. En de conflicten niet weg te stoppen.

https://www.allesoverhr.nl/themas/gezond-conflict-omarmen/