Goedkoper dan 2 advocaten
Uurtarief of vaste prijs
Vertrouwelijk en ervaren
Particulier en zakelijk

Paulette van Diesen

Drs. Paulette van Diesen werkt sinds 2009 voor Melchior Mediations. Zij is gespecialiseerd in conflictmanagement en ondersteunt verschillende partijen bij het oplossen van hun conflict.

Zij heeft al vele succesvolle mediations op haar naam staan. Paulette heeft zich in het bijzonder gespecialiseerd in interculturele conflicten.

Spreek met Paulette

Paulette van Diesen

Brede kennis en ervaring

Als ervaren manager weet Paulette van Diesen wat het betekent om in situaties te werken waar moeilijke kwesties en tegengestelde belangen een rol spelen. Na zelf een tijd in het buitenland gewoond te hebben, ontstond de interesse in andere culturen en verschillende levensbeschouwingen. Paulette haalde daarom een master’s degree aan de Universiteit van Tilburg. Het onderwerp van de studie en haar afstudeerproject was ‘Christendom en Islam in de Nederlandse samenleving’.

Levensbeschouwing en religie hebben te maken met de diepere laag van mensen. De buitenwereld ziet deze laag niet altijd. Maar hij heeft invloed op ons dagelijks leven, de keuzes die we daarin maken en hoe mensen met conflicten omgaan. Mijn interesse voor religie komt hiervandaan.

Specialisme Islamitische cultuur

Alle partijen maar ook zeker mensen met een Islamitische achtergrond kunnen er op rekenen dat ze bij een mediator komen die een veilige plek biedt. Een plek waar mensen een poging doen om hun conflict op te lossen en te onderhandelen. Bij Paulette hoeven partijen zich niet in te houden, ze kunnen hun boosheid de ruimte geven. Mits iedereen wel gericht is op de toekomst.

Laten we eerlijk zijn: het is hard werken voor alle partijen om eruit te komen. Want bij een mediator moet een partij zelf onderhandelen en dat is soms best lastig. Maar met Paulette erbij kunt u er op vertrouwen dat alle partijen daarin respectvol en voldoende door haar worden ondersteund.