Goedkoper dan 2 advocaten
Uurtarief of vaste prijs
Vertrouwelijk en ervaren
Particulier en zakelijk

Mediation voor conflicten bij particulieren en bedrijven

Melchior Mediations werkt voor honderden particulieren en bedrijven. We opereren in heel Nederland, België en Luxemburg en hebben inmiddels al meer dan 2.000 opgeloste zaken op onze naam staan.

Ook voor u werken?

Eigen bedrijf en scheiden? Kies voor een gespecialiseerde mediator. Dit is Melchior Mediations

Conflictmanagement & Community Processing

Melchior Mediations is gespecialiseerd in mediation voor bedrijfsleven en particulieren en in conflictmanagement voor organisaties. Melchior Mediations heeft al ruim 20 jaar ervaring met complexe mediations en vraagstukken en we werkten voor honderden particulieren en bedrijven waaronder veel:

  • gemeentes
  • belastingdiensten
  • accountants
  • zorgorganisaties
  • ziekenhuizen
  • universiteiten

Waar kunnen we u mee helpen?

Conlictmanagement & Mediation

In de particuliere markt werken de mediators van Melchior Mediations vooral op het gebied van echtscheidingen voor vermogende particulieren. DaarOndernemingen steunen we bij moeilijke groepsprocessen, zoals fusies en splitsingen. En bedrijven schakelen ons in voor arbeidsconflicten en geschillen over samenwerking.

Neem voor meer informatie over mediation contact op met Melchior Mediations in Breda.

Gratis intakegesprek aanvragen

Community Processing

Het sociaal domein staat onder druk. Denk aan de situatie in Groningen en de boerenprotesten, maar ook binnen gemeentes, onderwijs en in de zorg. Er lopen veel trajecten in de zorg, onderwijs en paricicipatie met onder meer gemeenten en andere overheid organisaties niet goed. Dat komt omdat er routes bewandeld worden die niet mogelijk en niet wenselijk zijn. Bewoners, en gebruikers raken hierdoor gefrustreerd. De oplossing ligt erin om mensen verantwoordelijkheid en regie te geven, binnen vooraf aangegeven overeengkomen kaders. Wij kunnen u met Community Processing ondersteunen. Neem gerust even contact op om te sparren.

Gratis intakegesprek aanvragen