Goedkoper dan 2 advocaten
Uurtarief of vaste prijs
Vertrouwelijk en ervaren
Particulier en zakelijk

Voordelen scheidingsbemiddeling

Bij een scheidingsbemiddeling of scheidingsmediation wordt u begeleid door door ervaren mediators van ons bedrijf. De mediator treedt op als onafhankelijk procesbegeleider. U bepaalt zelf de inhoud van uw afspraken, zolang u maar goed geïnformeerd bent over de gevolgen van de afspraken, uiteraard passend binnen de juridische kaders.

Ervaar de voordelen

Mediation in de watertoren in Breda

De scheidingsbemiddelaar helpt om de afspraken goed vast te leggen. Wij gaan samen met u stap voor stap dit proces doorlopen We werken naar een financiële afronding van uw relatie. Na deze afronding is het belangrijk dat de focus op uw toekomst komt te liggen. Als er kinderen zijn kan de rust wederkeren en kunt u focussen op wat er overblijft: uw kinderen en /of een herinnering aan elkaar. Het liefst zonder wrok want daar heeft u alleen maar zelf last van. Uitgangspunt is natuurlijk altijd uw verwachting Wij gaan voortvarend te werk en ons uitgangspunt is “onder professionele begeleiding stappen zetten”.

Villa Pinedo

De voordelen van mediation

  • U voorkomt een dure vechtscheiding waarin er over en weer door twee advocaten gesommeerd kan worden;
  • De mediator coacht u om de onderlinge communicatie te verbeteren;
  • U bepaalt wat u met uw ex wilt afspreken, stel u voor dat uw zelf de rechter zou zijn wat zou u dan beslissen;
  • In de mediation gaan we uit van een samenwerkingsmodus. In tegenstelling tot de tegenwerkingsmodus
  • Het is belangrijk dat afspraken houdbaar zijn en dat deze afspraken niet over een aantal weken worden geschonden. Het commitment kan in de mediation direct worden getoetst;
  • Na een succesvolle mediation vergroot u de kans op een betere ouderschapsregeling en samenwerking tussen u als ouders.

Neem contact op

Scheiden in Breda en omstreken en op zoek naar deskundige bemiddeling? Neem contact op met Melchior Mediations voor een vrijblijvende en gratis kennismaking! Bel 076 750 23 61 of mail naar vanroekel@melchiormediations.nl. Melchior Mediations heeft een vestiging in Breda en een vestiging in Den Bosch. De vestiging in Den Bosch is ook via het algemene telefoonnummer en emailadres bereikbaar.