Goedkoper dan 2 advocaten
Uurtarief of vaste prijs
Vertrouwelijk en ervaren
Particulier en zakelijk

Ouderschapsplan opstellen

Niet alleen voor volwassenen is een echtscheiding vervelend. Ook voor kinderen is een scheiding van de ouders een grote klap die verwerkt dient te worden. Daarom proberen wij bij Melchior Mediations Breda de kinderen niet de dupe te laten worden van een echtscheiding.

Contact ons

Eigen bedrijf en scheiden? Kies voor een gespecialiseerde mediator. Dit is Melchior Mediations

Tips paraplugesprek

In het eerste gesprek ontvangen partijen van ons tips over het paraplugesprek, dit is het gesprek waarin de ouders gezamenlijk aan het kind of de kinderen vertellen dat zij gaan scheiden. Het is belangrijk om dit goed uit te voeren, aan de kind(eren) duidelijk te maken dat de ouders altijd hun ouders zullen zijn en de kind(eren) gerust te stellen. Na het eerste gesprek sturen wij aan beide partijen een vragenlijst op over hoe zij bepaalde zaken met betrekking tot het ouderschap zien. In het vervolggesprek wordt er een bespreekversie van het ouderschapsplan verder met partijen geoptimaliseerd.

Gratis intake

In het gratis intakegesprek schatten we in hoe complex of niet complex uw echtscheiding is en wat de kosten zullen gaan worden. Tevens gaan we na of u in aanmerking komt voor een toevoeging of gebruik kunt maken van een rechtsbijstandverzekering waardoor de kosten voor de mediation verlaagd worden.

Gratis intakegesprek aanvragen

Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een gratis intake. Wij helpen u bij het opstellen van een ouderschapsplan. Met onze mediation komen alle partijen en ook uw kinderen er op een goede manier uit!