Goedkoper dan 2 advocaten
Uurtarief of vaste prijs
Vertrouwelijk en ervaren
Particulier en zakelijk

Scheiden Breda: Van kop tot staart

Scheiden Breda: Van kop tot staart

Melchior Mediations in Breda regelt uw scheiding van kop tot staart. Als klant heeft u alleen maar met ons bedrijf te maken. Zodra u bij ons de handtekening onder uw echtscheidingsconvenant en /of ouderschapsplan heeft geplaatst wordt alles door ons geregeld.

Vrijblijvende en gratis uitleg en kennismaking

Neem contact op met Melchior Mediations voor een vrijblijvende en gratis kennismaking! bel (076) 750 23 61 of mail naar info@melchiormediations.nl. Melchior Mediations heeft een vestiging in Breda en een vestiging in Den Bosch. De vestiging in Den Bosch is ook via het algemene telefoonnummer en emailadres bereikbaar.

Contact ons

Melchior Mediations

Scheiden Breda: Van kop tot staart

Kosten echtscheiding

De kosten voor de echtscheiding worden door u zelf bepaald. Bij een voortvarende aanpak van uw kant kan scheiden relatief goedkoop zijn. Indien er sprake is van veel mediationgesprekken of indien uw zaak financieel en of  fiscaal complex is kunnen wij u ook van dienst zijn. Juist in deze zaken onderscheiden wij ons van andere mediators en echtscheidingsadvocaten. Lei van Roekel werkte jarenlang als fiscaal jurist, daarnaast heeft hij een multidisciplinaire Master in Conflictmanagement afgerond aan de rechten faculteit van Maastricht University met daarin ook de psychologische kant. Melchior Mediations heeft al meer dan 1500 mediations afgerond met een slagingspercentage van 91%.

Gratis scheiden?

Indien u in aanmerking komt voor ondersteuning van de overheid betaalt u in het gunstigste geval alleen 41,50 euro voor de griffiekosten. Dit noemen we een toevoeging of gefinancieerde rechtsbijstand. Dat is dus bijna gratis. Sommige kantoren adverteren met gratis scheiden. Zij gaan er dus van uit dat u een toevoeging krijgt. Uiteraard is dat geen volledige voorlichting. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor gefinancieerde rechtsbijstand kijk dan op deze pagina

Er zijn drie mogelijkheden:

  1. U komt in aanmerking voor een toevoeging: De kosten variëren dan tussen 41,50 euro en 150,50 euro;
  2. Gefinancierde rechtsbijstand is niet mogelijk: De kosten bedragen dan 87,50 euro per persoon per uur exclusief BTW.
  3. Gefinancierde rechtsbijstand is niet mogelijk: U kunt met ons een vaste prijs afspreken zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Afhankelijk van de complexiteit van uw dossier kunnen wij een inschatting maken van de tijdsbesteding. In dat geval weet u van te voren waar u aan toe bent. Dat is wel zo gemakkelijk en schept duidelijkheid.

The #1 voor Eigen Bedrijf en Scheiden

Bent u ondernemer klik dan op deze link: the #1 voor Eigen Bedrijf en Scheiden

Of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en adviesgesprek! Wij regelen uw scheiding van kop tot staart